Tanévnyitó ünnepélyek időpontja a Beszédes József Általános Iskolában

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A 2018/2019-es tanév első tanítási napja 2018. szeptember 3. (hétfő)

A Beszédes József Általános Iskolában tanévnyitó ünnepélyünket az alábbi időpontokban tartjuk:

Alsó tagozat:
A Kossuth u. 17-23/A épületbe járó alsó tagozatos diákok tanévnyitó ünnepsége: 2018. szeptember 2-án (vasárnap) 16 órakor lesz a Kossuth utcai épület aulájában (1.a,b,2.a,b, 3.a,b, 4.a,b).

– A Püspök u. 1. épületbe járó alsó tagozatos diákok tanévnyitó ünnepsége is a Kossuth utcai épület aulájában lesz 2018. szeptember 2-án (vasárnap) 18 órakor (1.c,2.c,3.c,4.c)
.

Tájékoztatom Önöket, hogy a Püspök utcai épület felújítási munkálatai miatt – a munka befejezéséig kb. egy hónap időtartamra – az 1.c, 2.c, 3.c, 4.c osztályok – a Kossuth utcai épületben kerülnek elhelyezésre.
Kérem szíves megértésüket annak érdekében, hogy tanulóink szépen felújított, új nyílászárókkal, korszerűsített fűtéssel ellátott épületbe térhessenek vissza tanulmányaik folytatásához.

Felső tagozat:
A felső tagozatosok tanévnyitó ünnepsége az első tanítási napon, 2018. szeptember 3-án (hétfőn) lesz az iskola aulájában. Az 5-6. évfolyam ünnepsége 8 órakor, a 7-8. osztályosok tanévnyitója 9 órakor kezdődik (a 7-8. osztályosoknak 8 órától osztályfőnöki órája lesz).

A felső tagozatnak ezen a napon (szept.3.) osztályfőnöki óráik lesznek, a tanítás 12:35-ig tart. Kérem tízórait, osztályfőnöki füzetet, tolltartót hozzanak magukkal a gyerekek. Napközit az első tanítási napon is biztosítunk.

A tankönyvek átvételére az alsó tagozatosoknak a tanévnyitó ünnepség után van lehetőségük. A felső tagozatosok tankönyveit az osztályfőnökök fogják kiosztani az első tanítási napon.

Tájékoztatom Önöket, hogy 1-8. évfolyamon tanuló valamennyi diák térítésmentesen, ingyenesen kapja a tankönyveket.
Tanévnyitó ünnepségeinkre szeretettel várjuk a kedves szülőket, érdeklődőket!

Keresztesné Katona Mária
tagintézményvezető